PC Malisic

NOVITETI IZ PONUDE VRTNOG PROGRAMA SALONA NAMJEŠTAJA MALIŠIĆ MEĐUGORJE

27.07.2023

NOVITETI IZ PONUDE VRTNOG PROGRAMA SALONA NAMJEŠTAJA MALIŠIĆ MEĐUGORJE

Ako tražite elegantan, robustan i kvalitetan vrtni namještaj koji će oplemeniti vašu terasu, vrt ili balkon naš salon namještaja pravo je mjesto za Vas.

Naš salon nudi bogatu paletu vrtnog namještaja, uključujući stolove i stolice, vrtne garniture, ležaljke, ljuljačke… Svaki komad namještaja dizajniran je sa svrhom da vašem otvorenom prostoru donese dašak elegancije, funkcionalnosti i udobnosti.

Zahvaljujući širokom izboru materijala od kojih je namještaj izrađen, poput drva, metala, ratana, pa sve do modernih materijala poput polipropilena i aluminija u mogućnosti smo udovoljiti svim zahtjevima bez obzira na stil uređenja vašeg doma.

Kvaliteta je ono što nas izdvaja. Svaki komad namještaja iz našeg salona izrađen je s pažnjom na detalje, koristeći samo najkvalitetnije materijale.

Cilj nam je osigurati da naš namještaj ne samo da izgleda dobro, već i da je dugotrajan i otporan na vremenske uvjete.

U našem salonu namještaja cijenimo individualnost svakog kupca. Zato nudimo i uslugu personalizacije. Možete odabrati boje, uzorke i materijale svog vrtnog namještaja prema vašim specifičnim željama i potrebama.

Također nudimo stručne savjete za uređenje vanjskih prostora. Naš stručni tim uvijek je tu da vam pomogne izabrati namještaj koji će se savršeno uklopiti u vašu viziju savršenog vrta, terase ili balkona.

Posjetite nas i doživite spoj elegancije, kvalitete i funkcionalnosti. U našem salonu namještaja očekuje vas vrhunski vrtni namještaj i besprijekorna usluga. Oplemenite svoj vanjski prostor namještajem koji odiše stilom i dugovječnošću, jer naš vrt nije samo prostor – to je produžetak našeg doma.

Posjetite nas na našoj adresi PC Mališić Međugorje (2.kat) i odaberite vrtni namještaj koji će vašu terasu ili vrt učiniti savršenim mjestom za odmor i opuštanje.

Kontakt:

Salon namještaja Mališić Međugorje
2.kat PC Mališić Međugorje
Tel: 00 387 36 446 174


Follow us: