PC Malisic

Prijava za posao

U BILO KOJEM TRENUTKU SE MOŽETE PRIJAVITI U NAŠU BAZU POTENCIJALNIH BUDUĆIH ZAPOSLENIKA.

DOVOLJNO JE ISPUNITI PODATKE U ONLINE FORMI/APLIKACIJI :

  Nakon uspješnog unosa svih traženih podataka dobit ćete i službenu potvrdu Vaše prijave.

  Ukoliko ne primite potvrdu molimo Vas da ponovno provjerite unos podataka kako bi osigurali uspješan primitak Vaše prijave i sudjelovanje u selekcijskom postupku.

  Podaci kandidata iz ovog upitnika se prikupljaju i obrađuju isključivo u svrhu evidentiranja kandidata i njegovog mogućeg uključivanja u selekcijski postupak za pojedina radna mjesta, a sukladno potrebama primatelja ili povezanih društava primatelja. Primatelj podatke iz ovog upitnika neće dostavljati trećim osobama bez prethodne suglasnosti kandidata.

  Kandidat jamči da su podaci koje je naveo u upitniku istiniti i točni, te daje suglasnost primatelju podataka za prikupljanje i obradu istih u gore navedenu svrhu.

  Zadnji oglasi za posao

  PC Malisic
  Djelatnik za održavanje PC Mališić Međugorje!

  Poduzeće Mališić MP d.o.o. objavljuje NATJEČAJ za sljedeće slobodno radno mjesto: Djelatnik za održavanje PC Mališić Međugorje! Uvjeti: (prednost imaju kandidati tehničke struke KV električari, stolari, kao i osobe sa iskustvom na istim ili sličnim poslovima ) Prijave sa kratkim životopisom,dokazom o završenoj stručnoj spremi, radnom iskustvu i fotografijom zainteresirani kandidati trebaju dostaviti osobno na […]

  31.08.2023 Vidi oglas ›
  PC Malisic
  Trgovac/Blagajnik

  Tvrtka  Mališić MP d.o.o. Čitluk za potrebe  trgovine u Čitluku objavljuje NATJEČAJ za sljedeće slobodno radno mjesto: Trgovac/blagajnik  (m/ž) – 1 izvršitelj Mjesto rada: trgovina Mališić Home & Decor  Čitluk Uvjeti: Prijave sa kratkim životopisom, dokazom o završenoj stručnoj spremi i radnom iskustvu, kao i fotografijom zainteresirani kandidati trebaju dostaviti putem e-mail-a: infomp@malisic.ba ili osobno […]

  30.08.2023 Vidi oglas ›

  Vidi sve poslove ›