PC Malisic

SVE ZA OPREMANJE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA – HOME&DECOR I NAMJEŠTAJ MALIŠIĆ

20.02.2024

SVE ZA OPREMANJE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA – HOME&DECOR I NAMJEŠTAJ MALIŠIĆ

Opremanje ugostiteljskih objekata zahtijeva pažljivo planiranje i razmatranje kako bi se stvorila ugodna atmosfera za goste i kreirala ponuda prilagođena potrebama ciljane publike.

Pored kvalitetne i ukusne hrane posebno mjesto zauzima i ambijent u kojem će gosti boraviti.

Vrlo je bitno odabrati namještaj za opremanje koji će biti oku ugodan,funkcionalan i u bojama koje će činiti boravak u ugostiteljskom objektu ugodnim i opuštajućim.

Posebnu pozornost treba obratiti na udobnost jer zasigurno želite da se vaši gosti zadrže što dulje i uživaju u kreativnim jelima koja im želite ponuditi.

ZA SAVRŠENU PREZENTACIJU  JELA – Odabir pravog posuđa je od posebne važnosti

Kako bi prezentacija vašeg jelovnika bila potpuna potrebno je odabrati odgovarajuće posuđe u kojem će do izražaja doći sva kreativnost vašeg osoblja i koji će pored zadovoljstva okusom dati i ugodu vašem oku.

Za pripremu vrhunskih jela potrebna je uređena i organizirana kuhinja opremljena kvalitetnim posuđem i pomagalima kako bi se osigurala efikasnost, sigurnost i visoki standard u pripremi hrane.

TERASA VAŠEG UGOSTITELJSKOG OBJEKTA – Oaza za odmor duše

Pri uređenju vašeg ugostiteljskog objekta neizostavno mjesto zauzima vanjski prostor za uživanje u ugodnim ljetnim večerima.

Opremite terasu vašeg objekta kvalitetnim vrtnim garniturama ili namještajem koji će se savršeno uklopiti u vaš dizajn i potrebe vašeg objekta.

Za opremanje vašeg ugostiteljskog objekta odaberite pouzdane partnere uz koje će sve vaše zamisli i ideje biti moguće i ostvarive.

Od namještaja za opremanje unutarnjih i vanjskih prostora, sitnog inventara za opremanje profesionalnih kuhinja do kompletnog asortimana za vrhunsku prezentaciju vaših jela.

Vaši pouzdani partneri za opremanje ugostiteljskih objekata Mališić Home&Decor i Namještaj Mališić Međugorje!

MALIŠIĆ HOME&DECOR – PC Mališić Međugorje

TEL:  00 387 36 446 047 /650 450

Facebook: https://www.facebook.com/malisic.home/

Instagram: https://www.instagram.com/malisichomedecor/

Webshop: www.malisicshop.ba

NAMJEŠTAJ MALIŠIĆ – 2. kat PC Mališić Međugorje

TEL: 00 387 36 446 174

Facebook: https://www.facebook.com/malisicnamjestaj/

Instagram: https://www.instagram.com/namjestajmalisic/